Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου. Όλοι οι κινηματογράφοι ίδιοι μου φαίνονται άμα σβήσουν τα φώτα.

18.11.22

SERENDIPITY


4/10 ή 10/10 ανάλογα με το ποιος γράφει.

Μία γλυκύτατη Βρετανίδα πέφτει πάνω σε έναν κουλ τυπά (τόσο κουλ που θα μπορούσε να έχει δικό του δισκάδικο) και ξεκινάνε καπάκια να φλερτάρουν σαν να τελειώνει ο κόσμος. 

Έτσι φλερτάρει ο κόσμος αγροίκε. 

Μπορείς να μην πετάγεσαι;

Υπάρχει όμως ένα θέμα. Η τύπισσα είναι τζαζ- ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ- οκ ρομαντική και πιστεύει στο πεπρωμένο. Οπότε αντί να ανταλλάξουν τηλέφωνα, του το γράφει σε ένα βιβλίο και μετά πάει και το πουλάει με τον όρο ότι ΑΝ ποτέ ξαναέρθει στα χέρια του, να την πάρει και να είναι μαζί. 

Περνάνε τα χρόνια- καλά την έχεις σφάξει την ταινία έτσι όπως τη λες, ναι ΕΓΩ την έσφαξα- και βλέπουμε τους δύο τους να προσπαθούν να βρούνε ο ένας τον άλλον μέσα από εντελώς ΤΥΧΑΙΕΣ συγκυρίες. Μοιραίες.

Τυχαίες. 

ΜΟΙ-ΡΑΙ-ΕΣ.

ΜΠΟΥ-ΖΟΥ-ΚΟ

Άμα πεις φλόμπα θα σου πετάξω τον Μάιλο. Η ταινία είναι αγαπουλίτσικη, την έχω δει 9 φορές. 

Αυτό κάτι λέει για σένα.

Και για ΣΕΝΑ πουσαι μαζί μου. 

Τουσέ.

🟢

-Κιούζακ-Μπέκινσεϊλ. Ωραία χημεία για τα 6 λεπτά που παίζουν μαζί. Καλύτερα απτο να παίζεις μόνος σου όπως μερικοί μερικοί μέχρι τα 25 τους. 22. Ναι καλά. Μπορώ να μιλήσω; Μίλα να δούμε.

-Νέα Υόρκη. Μπράβο Αμερική. Εξυπνάκια.

-θέσειςΣΚΑΣΕ.

🟢

-τα ηλίθια γεγονότα που συμβαίνουν και τους φέρνουν ξανά-όπα! Έβαλες πράσινο μπιλάκι; Δεν μπορείς να βάλεις πράσινο μπιλάκι, στα αρνητικά βάζω κόκκινο. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ.

-το γεγονός ότι είναι και οι 2 σε σχέση και καταλήγουν ουσιαστικά να γράφουν τους άλλους στα αποτέτοια τους γιατί ερωτεύτηκαν έναν άγνωστο σε 3 λεπτά. Παιδάκι μου, δεν ήταν γραφτό να είναι με αυτούς τους ανθρώπους, τι δεν καταλαβαίνεις; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ. ΚΑΛΑ, ΒΑΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΤΑΙΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΚΑΠ ΓΑΜΑΕΙ! ΤΙ; ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ;

Λοιπόν τελείωνε,  γράψε VERDICT εσύ να ησυχάσω.

VERDICT

Η απόλυτη αγαπουλίτσικη ταινία για προ-Χριστουγεννιάτικο mood, true love, #feels #agalitsa. 

έφυγε; 

έφυγε. 

VERDICT

Δε με νοιάζει. Της αρέσει. Ποπ κορν και κουβέρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Review Bin