Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου. Όλοι οι κινηματογράφοι ίδιοι μου φαίνονται άμα σβήσουν τα φώτα.

18.11.22

THE WATCHER


1/10 (πιγκάλ ανά χείρας)💩💩💩💩💩💩💩💩

Μια οικογένεια αγοράζει με κόπο ένα τεράστιο σπίτι και αρχίζει να λαμβάνει γράμματα που δείχνουν ότι κάποιος τους παρακολουθεί. Τα γράμματα τα υπογράφει κάποιος Watcher. 

Ναι ξέρω, ακούγεται ψαρωτικό. Να πω εδώ, ότι το μόνο ψαρωτικό στη σειρά είναι ότι θα σαπίσετε τόσο πολύ βλέποντας την, που θα αρχίσετε να βρωμάτε σαν ψάρι. 

Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ τρικυμία εν κρανίω.

Μιλάμε για το ΥΠΕΡΤΑΤΟ BOREFEST.

Μιλάμε για τόσο Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ που το συγγραφικό team πρέπει απλά να πέταγε βελάκια σε σημειώσεις στον τοίχο. Οι σημειώσεις ήταν χαρτάκια που απάνω γράφανε ΓΙΟΛΑΡΕ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ.

Το τραγικό συνοθύλευμα άκυρων ιδεών έρχεται να κορυφώσει το ακόμα πιο άκυρο φινάλε της σειράς, που σε αφήνει να αναρωτιέσαι:

Τώρα να τους πω ότι πρόκειται για legendary μπουζοκοφλομπιά ή να βάλω δεκάρι και απλά να απολαύσω το χάος που θα δημιουργηθεί στα σχόλια;

Σας τη χαρίζω αυτή τη φορά. 

Είμαι σε καλό φεγγάρι. 

🟢

- θέσεις εργασίας

🔴

-σενάριο, πλοκή, διάλογοι, παίξιμο, αχώνευτοι χαρακτήρες και ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ανατροπές. Κάθε επεισόδιο και 4 καινούργιοι ύποπτοι, ανεβαίνεις στο τρένο της αναζήτησης του Watcher και η επόμενη στάση είναι όταν θα έχεις ξεχάσει τι βλέπεις. 

-φόνοι, μυστήριο, σατανιστικές τελετές, family drama, detective drama, cooking drama, animal drama, garden drama, drama queen, queens of the stone age, όπα χάθηκα σαν τους παραγωγούς.

-κοιμηθήκαμε αγκαλιά με την γυναίκα μου, χάσαμε μισό επεισόδιο, ξυπνήσαμε και ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες ήταν ύποπτοι. ΡΕ! ΟΛΟΙ! ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

-ΑΜΑΝ έγινε κάτι συγκλονιστικό, CUT, επόμενη σκηνή δεν μας νοιάζει. Σκοτσέζικο ντους με διάρροια.

-ΑΜΑΝ ένα τρελιάρικο πλοτ τουιστ- ΟΠ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΜΠΑΖΙΝΓΚΑ.

-ΑΜΑΝ, τελικά ήταν ο/η ΜΠΑΖΙΝΓΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, τι μυρίζει έτσι, το σενάριο είναι.

-παρανοϊκό γέλιο στην τελευταία σεκάνς. Γέλιο που έχασα τόσες ώρες. Η γυναίκα μου είχε πάει από ώρα για ύπνο. Ryan Murphy σε ψάχνω.

VERDICT

Ωμό κοκορέτσι, αφημένο 2 μέρες στη ζέστη. 

Φάτε με δική σας ευθύνη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η πιο άδικη κριτική νομίζω που έχεις κάνει μέχρι στιγμής..

Review Bin