8.5/10👍🏻
Ένας νέος σεφ της γκουρμέ κουζίνας, βραβευμένος και διάσημος, αναλαμβάνει το παρακμιακό σαντουιτσάδικο του νεκρού αδερφού του σε μια γειτονιά στο Σικάγο.
Κάθε masterclass συγγραφής σεναρίου που σέβεται τον εαυτό του και κοστίζει 29.90 σε προσφορά, θα σου πει ότι οι επιτυχημένες σειρές θέλουν: cliffhangers, έρωτες, βαθιά νοήματα και περίτεχνη πλοκή.
Η αρκούδα χορεύει μακριά από όλα αυτά σε μισάωρα επεισόδια και δημιουργεί απλά καταστάσεις.
Ανθρώπινες, αγχωτικές, δραματικές, με μυρωδιά από τηγανίλα και σκόρδο.
🟢
- ΟΛΟ το καστ. Δεν ήξερα σχεδόν κανέναν, εξαιρετικές επιλογές όλοι. Ειδική μνεία στον Ebon Moss Bachrach (Punisher) που κλέβει ΟΛΑ τα πλάνα.
- σκηνοθεσία. Chef's Table μαζί με urban ντοκιμαντέρ, τα φαγητά είναι σάλια, τα πλάνα υπέροχα για έναν ΤΟΣΟ μικρό χώρο (εξελίσσεται σχεδόν όλο σε μία μικρή κουζινίτσα).
- δόσεις σωστού χιούμορ. Με το μάτι και μέχρι να καραμελώσει.
- γνήσιο άγχος σε κάθε επεισόδιο με τις συνθήκες της κουζίνας, δεν θα έκανα ΠΟΤΕ αυτή τη δουλειά, ευχαριστώ.
-μονοπλάνο μονόλογος τελευταίου επεισοδίου, γκουρμέ σερβίρισμα, μπράβο στον σεφ.
🔴
- λίγο η έλλειψη επίγευσης- ειδικά στον πρωταγωνιστή-, σαν να πηγαίνει για Μισελέν αστέρι και να παράβρασε τελικά. Όχι ότι δεν είναι καλός. Τρώγεται. Είδατε τι έκανα εκεί; Όχι πλάκα, είναι πολύ καλός.
VERDICT
Γκουρμέ γεύσεις σε takeaway πακέτο. Πρέπει τουλάχιστον να το δοκιμάσετε.
#yeschef #behind #corner #hands

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου